A fermentálás alapjai

1.300 Ft

A fermentálás alapjai egy gyakorlatias kézikönyv, ami lépésről lépésre megtanít, hogyan tudsz egyszerűen, gyorsan fermentált zöldségeket készíteni bármiféle drága eszköz vagy alapanyag nélkül. 👣 Nem kell hozzá más, mint befőttes üveg, víz, só és egy kis zöldség.

Kategória: Címke:

Leírás

A fermentálás alapjai egy gyakorlatias kézikönyv, ami lépésről lépésre megtanít, hogyan tudsz egyszerűen, gyorsan fermentált zöldségeket készíteni bármiféle drága eszköz vagy alapanyag nélkül. 👣 Nem kell hozzá más, mint befőttes üveg, víz, só és egy kis zöldség.

Amit kapsz: jótékony mikroorganizmusokban gazdag élelmiszer, ami erősíti az immunrendszert, és segít helyreállítani, megőrizni a bélflóra egyensúlyát. Így amellett, hogy fermentált zöldségeid isteni finomak lesznek, egészségedre, közérzetedre is jótékony és látványos hatással lesznek: javuló emésztés, laposabb has, kevesebb hasi diszkomfortérzés. És mindezt néhány egyszerű, pénztárcabarát alapanyagból, könnyed technikával. 🥳